Donderdag 28-11 Raadsplein TV live

Donderdag 28-11 Raadsplein TV live
Foto RTV Seaport / Gertjan Huijbens

Donderdag is er weer een raadsvergadering. Op de agenda staat voornamelijk besluitvorming, onder andere over het toestaan van een aula op begraafplaats De Biezen in Santpoort-Noord en het subsidiebeleidskader. Raadsplein TV is er vanaf 19:20 uur rechtstreeks bij.

Daarnaast is het de bedoeling dat de raad donderdagavond nog een aantal moties  behandelt die door tijdsgebrek zijn blijven liggen bij de behandeling en vaststelling van de begroting op 7 november.

De agenda en alle stukken zijn te vinden op www.velsen.nl (ga naar bestuur & organisatie > gemeenteraad > vergaderkalender > 28 november). Onze live-uitzending is te zien via ons Ziggo-kanaal 40 (voor Velsen) en wereldwijd via de websites raadsplein.tv en rtvseaport.nl en wordt daarna herhaald en samengevat aan de hand van interviews. De vergadering is ook te volgen via onze Twitter-berichten op @RaadspleinTV