Op reis met Camadou in ‘t Mosterdzaadje

Op reis met Camadou in ‘t Mosterdzaadje
© RTV Seaport / PR

Jaarlijks is Camadou een terugkerend muziekfeestje waarin het Franse Chanson centraal staat. Op vrijdag 29 november zijn ze om 20.00 uur met het programma ‘Voyage’ in ‘t Mosterdzaadje.

Carole Marie Doucet, Canadese van geboorte maar woonachtig in Nederland, weet subliem de sfeer van het Franstalige lied neer te zetten. Met de veelzijdige topfluitiste Dasha Beltiukova en de klassiek geschoolde maar in alle genres thuis zijnde gitarist Hans van Gelderen wordt het een kleurrijke reis.

De verbeelding is het voertuig. Met ‘Libertango’ en ‘Oblivion’ in de Franse versie van Piazzolla is er al een eind gereisd op de stoel. Al tien jaar weten deze musici met elkaar de juiste kleur en het unieke geluid te treffen. Hun samenwerking is er eentje van plezier en ontdekken.