Over RTV Seaport

RTV Seaport is de lokale omroep voor de gemeente Velsen en maakt dagelijks nieuwe radio en televisieprogramma’s. Via onze tv- en radiozender blijft u 24 uur per dag, zeven dagen per week op de hoogte van de ontwikkelingen in Velsen, IJmuiden, Santpoort, Velserbroek en Spaarnwoude. RTV Seaport is te ontvangen in grote delen van Noord-Holland en wereldwijd via deze website.

Nieuwslijn en ambities

RTV Seaport heeft de ambitie om binnen de woonkernen van de gemeente Velsen (IJmuiden, Driehuis, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid en Velserbroek) dè eigentijdse lokale publieke media-instelling te zijn. De omroep wil een onafhankelijke bijdrage leveren aan het versterken van de maatschappelijke samenhang, de democratie en participatie van burgers in de eigen leefomgeving.

RTV Seaport heeft de ambitie een semiprofessionele media-instelling te worden, waar ‘crossmedia’ een belangrijke plaats inneemt. Het “media-aanbod” zal via alle beschikbare kanalen en in allerlei verschillende vormen naar de kijker, luisteraar of volger worden gebracht.

De drie hoofdlijnen zijn:

1. Journalistieke aandacht besteden aan inwoners (straten, buurten, dorpen en steden) in de gemeente Velsen.

2. Verzorgen van (werk)dagelijks nieuws via radio, tv, actuele website en levendige aanwezigheid op sociale media.

3. Borging journalistieke kwaliteit in professioneel aangestuurde organisatie, continuïteit van bedrijfsvoering en gezonde financiële huishouding.

Social Media

RTV Seaport is te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en Youtube.

rtvseaport_socialmediartvseaport_socialmedia

Logo’s

Het logo van RTV Seaport mag alleen gebruikt worden in combinatie met publicaties over RTV Seaport. Het logo mag niet worden aangepast of over andere afbeeldingen heen worden geplaatst zonder expliciete toestemming van de hoofdredactie van RTV Seaport.

rtvseaport_logo_png

klik voor vergroting

Kijk ook bij veelgestelde vragen >>