Nieuwsredactie

De Velser Omroep Stichting (merknaam RTV Seaport) verzorgt huidige lokale omroep in de Gemeente Velsen. RTV Seaport is de nieuwsbron van Velsen. Samen met ruim 50 vrijwilligers maakt RTV Seaport content voor radio, televisie en internet. We zijn een vrijwilligersorganisatie waarin iedereen zich gepassioneerd inzet voor de nieuwsvergaring in de gemeente Velsen en omgeving.

RTV Seaport produceert verschillende soorten content in de onderwerpen sport, politiek, cultuur, recreatie en educatie. Daarbij staan we in hecht contact met de lokale bevolking en initiatieven.

De nieuwsredactie bestaat uit verschillende vrijwilligers en één redactiecoördinator die het overzicht bewaard. Momenteel vervult de redactiecoördinator ad-interim ook de rol van hoofdredacteur waar nodig. Die functie wordt vervuld door Sabrina Koster – s.koster@rtvseaport.nl.

Nieuwstip
Tips voor de nieuwsredactie? Mail naar nieuws@rtvseaport.nl

Typfoutjes en klachten
De vrijwilligers van RTV Seaport doen hun uiterste best om nieuwsuitingen op secure en onafhankelijke wijze te delen. Mocht dit toch fout gaan, horen we het uiteraard graag. Neem contact op via nieuws@rtvseaport.nl, en we zullen de zaak zorgvuldig oppakken.