Kaartverkoop voor Soli-spektakel gestart

Kaartverkoop voor Soli-spektakel gestart
PR foto Soli

Muziekvereniging Soli gaat op een bijzondere wijze invulling geven aan het 110-jarig bestaan. Dat gebeurt op zaterdag 25 mei 2019 in de hal van tenniscentrum Velserbroek met de ‘Rigo Verffabriek Night of Music’; een groots spektakel waaraan bekende Nederlandse artiesten hun medewerking verlenen.

Diverse afdelingen van de veelzijdige en omvangrijke vereniging vormen samen een symfonisch blaasorkest van meer dan honderd spelende leden. Dit mega-orkest zal die avond in combinatie met een groot gemengd koor optreden met artiesten zoals Shirma Rouse, Carel Kraaijenhof, Cor Bakker, Gerard Alderliefste, DJ DNS, Timothy Drake en Funky Diva Ezz.

De ongeveer 175 zangers en zangeressen zijn afkomstig van de regionale koren Voices, Sparkle, Multivocaal, Connection en Vokaal Kabaal. Soli belooft ‘een onvergetelijke avond, passend bij onze uitverkiezing tot de beste vereniging van Nederland in 2018′.

De kaartverkoop is inmiddels gestart, via www.soli.nl kunnen plaatsbewijzen worden gekocht voor 20 euro per persoon (aan de zaal 25 euro). Rigo Verffabriek uit IJmuiden is hoofdsponsor van het evenement, onlangs is hiervoor het contract ondertekend.