Helden van Velsen praat mee over de energie transitie

Helden van Velsen praat mee over de energie transitie
©RTV Seaport

Redactie RTV Seaport

Het thema energie staat in de zon deze week bij de uitzending Helden van Velsen op donderdag 11 juli. Luister mee van 17.00 uur tot 18.00 uur via 107.8 FM, of via de webcam op Ziggo kanaal 37, KPN kanaal 1490.

Energie en transitie; een paar woorden die tegenwoordig zeer vaak worden gebruikt. Het gebruik van energie en hoe we er mee omgaan wordt steeds belangrijker. Zonnepanelen moet, meer opslag van energie zou wenselijk zijn, want het energienet zit vol, maar is dat allemaal wel uitvoerbaar? Waar krijg ik subsidie voor en waarom moet ik isoleren als het daarna te warm wordt in mijn huis?

Deze week hebben we daarom te gast is Steffen Wietses, directeur van Waste2Power, een puur IJmuidens bedrijf dat zich bezighoudt met energie. We gaan in Jip en Janneke taal over dit onderwerp in gesprek met Steffen en proberen op die manier dit onderwerp te verduidelijken!

Ook bellen we deze week met iemand over een actualiteit. Ditmaal praten we met Remco Glas over het Zomerfestival wat komende week plaats zal vinden op het Kennemerplein in IJmuiden.

Stem af op RTV Seaport radio of TV. En luister gezellig mee op donderdag 11 juli vanaf 17.00 uur