Optredens DanceWorks en Nortada op Plein 1945

Optredens DanceWorks en Nortada op Plein 1945

Op zaterdag 6 juli geven DanceWorks en Shantykoor Nortada een optreden op Plein 1945. Een mooi moment om nader kennis te maken met deze twee lokale culturele verenigingen.

Plein 1945 wordt op zaterdag 6 juli opnieuw verrast met optredens van lokale verenigingen. Deze zaterdag kunnen mensen genieten van optredens van dansschool DanceWorks en Shantykoor Nortada op het plein. Dit evenement is onderdeel van een initiatief om het plein een nieuwe impuls te geven en te transformeren tot een levendig horecaplein.

Vanaf 15.00 uur zal DanceWorks een reeks dansdemo’s presenteren in verschillende stijlen, gevolgd door een workshop voor kinderen. Om 16.00 uur neemt Shantykoor Nortada het stokje over met hun zeemansliederen die de oude zeilvaart eer aandoen.

Deze culturele middag is een uitgelezen kans voor de Velsenaren om kennis te maken met lokale talent. De verlevendiging van Plein 1945 is al zichtbaar door de 280 bloembakken die sinds 15 juni het plein sieren. Met de komende optredens en activiteiten belooft het een zomer vol vermaak te worden op Plein 1945.