Soli zoekt projectdeelnemers voor zomerconcerten

Soli zoekt projectdeelnemers voor zomerconcerten

Ben je al bekend met een blaasinstrument en houd je van samenspelen? Of heb je nog nooit in een orkest gespeeld en wil je het eens uitproberen? Bij Muziekvereniging Soli in Driehuis krijg je de kans!

In de aanloop naar de zomerconcerten van 2024 kun je als projectdeelnemer gratis mee-repeteren met een (of meer) van de orkesten van Soli. Zo kun je ervaren hoe het is om samen muziek te maken en zelfs meedoen aan de zomerconcerten.

Meld je snel aan bij het orkest van jouw keuze, zodat je al in juni mee kunt oefenen. Alle repetities vinden plaats in het Soli Muziekcentrum aan het Kerkpad 83 in Santpoort-Noord, naast station Driehuis. Op soli.nl onder het kopje “nieuws” vind je alle informatie.