Kennismaken met sport en verenigingen tijdens Sport- en Cultuurmarkt

Kennismaken met sport en verenigingen tijdens Sport- en Cultuurmarkt

Van dammen en dansen tot basketbal, voor elk wat wils! Op zaterdag 8 juni vindt de Sport- en Cultuurmarkt plaats in Stadspark IJmuiden. Dit jaarlijkse evenement brengt sportieve en culturele activiteiten samen en zet de verbinding tussen inwoners centraal. Bezoekers kunnen nog tot 16 uur genieten van een gevarieerd programma met sportdemonstraties, dansoptredens en meer.

Van 11.00 tot 16.00 uur kunnen bezoekers rondom de Turkse moskee deelnemen aan diverse activiteiten. Toegang is gratis. Daarnaast kan jong en oud een sport uitproberen, meer leren over een sportvereniging of meedoen met een spel.

Bezoekers worden aangemoedigd om hun sportieve kleding aan te trekken en nieuwe hobby’s en sporten te ontdekken. Het evenement is een samenwerking tussen SRO Velsen, Stichting Sportsupport en Stichting Welzijn Velsen.

Bekijk hier de beelden van fotograaf Ton van Steijn