Waterloo kan langer door

Waterloo kan langer door
Voetbalveld VV Waterloo

VV Waterloo mag aankomend jaar toch langer door. Eerder was besloten dat het sportpark later dit jaar zou worden aangepast om flexwoningen te huisvesten. Uiteindelijk is dit idee op de klippen gelopen en mag VV Waterloo een seizoen langer doorspelen.

Permanente woningen

Na de stopzetting van het flexwoning project kijkt de gemeente nu naar permanente woningen op de velden van de voetbalvereniging. Dat er permanent gebouwd gaat worden, staat al vast maar hoe en wanneer is nog onbekend. VV Waterloo kan in ieder geval het seizoen 2024-2025 nog op hun vertrouwde veld spelen.

Verhuizing

VV Waterloo zal dus moeten verhuizen naar een nieuwe locatie. Hierbij zijn al een aantal opties genoemd waaronder: sportpark Schoonenberg en sportpark Zeewijk. Tot dusver zijn Waterloo en de gemeente Velsen nog niet op een lijn gekomen over dit onderwerp. De gemeente heeft wel al aangegeven te helpen waar dat nodig blijft.