Woningen Velserweide Velserbroek in de verkoop

Woningen Velserweide Velserbroek in de verkoop

Aan de rand van Velserbroek verrijst de Velserweide. Een nieuwbouwproject met 54 gevarieerde woningen. Van starters tot senioren en van appartement tot vrijstaande woningen. Op 17 mei is de verkoop van de 39 koopwoningen van start gegaan.

Het plan ligt langs de Hofgeesterweg en grenst aan de andere kant langs de Kamp. De unieke plek aan de rand van Velserbroek had jarenlang een agrarische bestemming. Waar eerst koeien en paarden stonden te grazen, komen nu nieuwbouwwoningen.

Type woningen
In totaal telt Velserweide 54 woningen, die zijn verdeeld in 29 appartementen, 9 rijwoningen, 6 vrijstaande woningen, 6 levensloopbestendige woningen en 4 halfvrijstaande woningen. Een deel van de appartementen is bestemd voor de middeldure huur. De overige 39 woningen zijn koopwoningen met verschillende groottes en prijskaartjes.

Het plan biedt voor starters appartementen van 62 vierkante meter met twee slaapkamers, een woonkamer en een balkon. Deze kosten zo’n €280.000,- vrij op naam. De iets grotere tussenwoningen zijn 80 vierkante meter en kosten €355.000,-. De zogenaamde levensloopbestendige woningen zijn vrijstaand, zo’n 123 vierkante meter en hebben een prijskaartje van €640.000,-. Daarnaast zijn er negen woningen die in een nog luxere klasse vallen. Prijzen van deze vrijstaande of halfvrijstaande woningen liggen boven de negen ton, en het gaat om 160 of 200 vierkante meters.

Inschrijftermijn
Alle informatie en brochures staan op velserweide.nl/. Geïnteresseerden kunnen hun voorkeuren aangeven van vrijdag 17 mei t/m zondag 2 juni 2024. Daarna vindt de toewijzing plaats.

© Scholz ontwikkeling