Songfestival Special en Hemelvaart Top 30 bij RTV Seaport

Songfestival Special en Hemelvaart Top 30 bij RTV Seaport

Op dinsdagavond 7 mei 2024 kan je luisteren naar twee speciale programma’s op RTV Seaport. De Flashback Party komt hiermee deze week te vervallen. Van 18.00 tot 20.00 uur presenteert Richard van Dorp weer de jaarlijkse Songfestival Special met alle winnende artiesten zoals Mary Hopkin, Lulu, ABBA, Vulcano en Mai Tai. Van 20.00 tot 22.00 uur kan je luisteren naar de allereerste Hemelvaart Top 30 bij RTV Seaport.

De Hemelvaart Top 30 is een bijzonder eerbetoon aan overleden artiesten die hun stempel hebben gedrukt op de muziekindustrie. De lijst bevat nummers van artiesten zoals Freddy Mercury, Henny Vrienten, Aretha Franklin, Elvis Presley, André Hazes  en Michael Jackson, die helaas niet meer onder ons zijn. Het is een manier om hun muzikale nalatenschap te eren en hun legendarische bijdragen aan de muziekwereld te vieren.

Luister mee via 107,8 FM of via rtvseaport.nl/live-radio