Sportweekend 4 tot 5 mei

Sportweekend 4 tot 5 mei
Pexels: rfstudio

Ook in dit weekend weer weinig sportaanbod wegens vakanties en enkele competities, die al afgelopen zijn. Wel moesten de voetballers zaterdag 4 mei aan de slag.

Het zondagelftal van Velsen, uitkomend in de eerste klasse A,  wist de thuiswedstrijd tegen Fortuna Wormerveer door een doelpunt van Tim Stegeman met 1-0 winnend af te sluiten.

In de derde klasse A van het zaterdagvoetbal moest IJmuiden een uitwedstrijd spelen tegen Beverwijk en haalde flink uit door met 0-11 te zegevieren.

In Velserbroek speelden VSV en Stormvogels een heuse derby. De ploeg uit IJmuiden wist de wedstrijd met 2-4 winnend af te sluiten. Brian Ezeoke wist in deze wedstrijd twee maal het net te vinden.

Velsenoord moest in de vierde klasse B van het zaterdagvoetbal op 4 mei een thuiswedstrijd spelen tegen VVH/Velserbroek. De wedstrijd werd met 1-4 verloren, waardoor Velsenoord nog steeds puntloos blijft.

Ook in de vijfde klasse B een regionale derby. Op Sportpark Zeewijk ontving SVIJ het zaterdagelftal van Velsen. De ploegen verdeelden de punten broederlijk en de wedstrijd leverde een 2-2 gelijk spel op. De honkballers van Rooswijk moesten zondag 5 mei een thuiswedstrijd spelen tegen het derde team van ODIZ Frogs en leden met 4-21 een fikse nederlaag. Hopelijk kunnen er volgende week weer punten behaald worden als de ploeg uit Velsen Noord op bezoek gaat bij hekkensluiter Double Stars Heiloo