Masterclass ‘Yoga voor de MIND’ in Santpoort

Masterclass ‘Yoga voor de MIND’ in Santpoort

Internationaal spiritueel leraar Swami Purnachaitanya brengt zijn masterclass ‘Yoga voor de MIND’ naar Santpoort

Swami Purnachaitanya, een deskundige in de wereld van yoga, spiritualiteit en meditatie, is begonnen aan zijn tournee door 15 plaatsen in Nederland. Met zijn inspirerende masterclass ‘Yoga voor de MIND’ nodigt hij deelnemers uit om dieper in de wereld van yoga te duiken, die verder reikt dan fysieke oefeningen en houdingen. Op 20 april van 19:30-21:30 geeft Swami Purnachaitanya de Masterclass in Santpoort: Dorpskerk Santpoort, Burgemeester Enschedélaan 65. De avond wordt georganiseerd door Stichting Art of Living Nederland regioteam Velsen.

Yoga is een levenslange ontdekkingsreis naar zelfrealisatie, zowel op als buiten de mat. Het gaat verder dan het streven naar fysieke flexibiliteit; het omvat ook het ontwikkelen van mentale flexibiliteit en discipline, ademhalingstechnieken, meditatie, houdingen (asana’s), beheersing van de zintuigen en nog veel meer.

Over Stichting Art of Living
Art of Living is in 1981 opgericht door de humanitaire en spirituele leider Sri Sri Ravi Shankar. Met zijn visie ‘een stressvrije, geweldloze samenleving’ heeft hij miljoenen mensen over de hele wereld individueel geholpen en samengebracht door projecten en cursussen van de Art of Living foundation.

Door tevens zijn inzet als ambassadeur voor de vrede is hij door vele wereldleiders met groot respect ontvangen. Zo heeft Art of Living gemeenschappen bijeen gebracht door diverse humanitaire projecten op te zetten op het gebied van conflictbeheersing, rampenbestrijding, empowerment van vrouwen, rehabilitatie van gevangenen, onderwijs, duurzaamheid en milieu.

Voor meer informatie: artofliving.org/nl of 06-25532066