AZC Santpoort-Zuid aan bod bij Helden van Velsen

AZC Santpoort-Zuid aan bod bij Helden van Velsen
Foto: Thomas Jak / NH

Het programma Helden van Velsen zal donderdag 11 april tussen 17.00 uur en 18.00 uur in het teken staan van het al dan niet doorgaan van  een AZC in Santpoort-Zuid. Studiogast is Fokko Ringersma, bestuurslid van de Stichting Samen Santpoort-Zuid.

Tijdens de uitzending zullen we ingaan op de mogelijkheden, maar ook potentiële bezwaren tegen een AZC in Santpoort-Zuid.

Ringersma zal uitleggen dat men niet tegen een AZC is, maar dat er wel gevraagd om een open dialoog over de voors en tegens van zo’n kleinschalig of toch groot AZC. Een politiek gevoelig item, maar waar wel meer kanten aan de medaille zitten.

Stem af op RTV Seaport tussen 17.00 uur en 18.00 uur en beleef het live mee. Je vindt RTV Seaport radio op 107.8 FM en de webcam op Ziggo kanaal 37, KPN kanaal 1490 of rtvseaport.nl/live-tv