Zonnige opening van het seizoen in Spaarnwoude

Zonnige opening van het seizoen in Spaarnwoude
© Ton van Steijn

Een zonnig begin van het recreatieseizoen in Spaarnwoude Park op zondag 7 april! Deze dag stond volledig in het teken van het herontdekken van alles wat de groene oase te bieden heeft. Bezoekers konden de sfeer proeven bij verschillende ondernemingen, verenigingen, instellingen en het recreatieschap in Spaarnwoude Park aan de hand van gratis activiteiten.

Bezoekers konden met de slee van de piste bij SnowWorld, de Kennemer Vogeldag bij Fort Benoorden bezoeken, hun adrenaline testen op de stormbaan bij Action Planet of zelfs schatten zoeken met Romein Bato. Alle kanten van het Spaarnwoude Park waren vertegenwoordigd, en er was wat te doen voor jong en oud.

Bekijk hier de beelden, gemaakt door Ton van Steijn