Mai Tai bij RTV Seaport: Muziek en interview-special en Meet&Greet

Mai Tai bij RTV Seaport: Muziek en interview-special en Meet&Greet
Aangeleverd

Zaterdagmiddag 13 april is Nederlandse discogroep Mai Tai te gast in de radiostudio van RTV Seaport. Richard van Dorp en Mark Metselaar ontvangen Mai Tai-zangeressen Harriette Weels en Caroline De Windt voor Mai Tai muziekspecial. Luister mee vanaf 12 uur via 107.8 FM of via rtvseaport.nl/live-radio.

Mai Tai, een Nederlandse muzieksensatie in de jaren ’80, trad wereldwijd op. Met hun muziek (een mix van R&B, disco, funk en soul) en dynamische optredens, veroverden Jetty Weels, Caroline De Windt en Mildred Douglas de harten van vele muziekliefhebbers en fans. In 1983 kwam hun debuutsingle “Keep Om Dancin’” uit en die maakte direct veel indruk. Het wereldwijde succes kwam met een aaneenschakeling van hits: ‘History’ (1985), ‘Am I losing you forever’ (1985) ‘Female Intuition’ (1986) en ‘Body and Soul’ (1987).

Op 10 juni 2022 heeft Mai Tai in Paradiso opgetreden vanwege het 35-jarige jubileum. Dit concert ‘Mai Tai – 35 Years Of History’, dat vanwege de corona zo’n anderhalf jaar was uitgesteld, werd opgeluisterd door onder meer Berget LewisI Am Aisha en George McCrae. Anno 2024 bestaat Mai Tai uit de oorspronkelijke leden Jetty Weels en Carolien de Windt, versterkt door backingvocalists Rowena Oemar, Nancy Zeefuik en Lisa Noya.

Zaterdag 13 april is er naast de interview-special, ook een ‘Meet&Greet’ met Mai Tai. Die start om 13 uur, direct na de radiospecial. Aanmelden hiervoor is wel nodig. Presentator Mark Metselaar: “Wil jij daar bij zijn? Heb je een CD, LP of een single van Mai Tai die je wil laten signeren of vind je het leuk om hen te ontmoeten of op de foto te gaan, laat ons dan weten via: nieuws@rtvseaport of telefonisch via 06-25532066.”