José van Waveren live in de RTV Seaport studio

José van Waveren live in de RTV Seaport studio

Op dinsdagavond 2 april 2024 zal Richard van Dorp van 19 tot 21 uur zangeres José van Waveren live in de RTV Seaport studio ontvangen. José was vorig jaar ook al langs geweest tijdens de kerstuitzending.

José van Waveren is autodidact op het gebied van het Franse chanson. Op haar 17e jaar begon haar liefde voor het chanson met Julien Clerc, later gevolgd door Charles Aznavour. Het waren echter Jacques Brel en Barbara die haar voorgoed op het pad van het Franse chanson hebben gezet.

Met vele optredens door het hele land heeft zij een eigen publiek verworven. Dat resulteerde in de CD Fragile met eigen werk en de CD Mélancolie met bekend en eigen werk, begeleid door een combo.

Luister mee via 107.8 FM