Sportweekend 30 maart – 1 april

Sportweekend 30 maart – 1 april
Pexels: rfstudio

In verband met de paasdagen een beperkt sportprogramma dit weekend. Slechts drie voetbalwedstrijden.

Het zaterdagelftal van VSV moest zaterdag 30 maart een inhaalwedstrijd spelen tegen streekgenoot Beverwijk. In eigen huis wisten de mannen uit Velserbroek een keurige 9-0 zege te behalen. In deze wedstrijd wist Moreno Blom drie keer te scoren.

In de eerste klasse A van het zondagvoetbal moest Velsen op maandag 1 april thuis aantreden tegen IVV uit Ilpendam. De ploeg uit Driehuis wist de wedstrijd met 4-2 winnend af te sluiten. In deze wedstrijd wist Floris Reurts drie maal het net te vinden. Velsen is door dit resultaat opgeklommen naar de derde plaats op de ranglijst met 29 punten uit 17 wedstrijden. Eveneens op deze maandag 1 april moest het zondagelftal van VSV op eigen veld spelen tegen VV Bergen. De ploeg uit Velserbroek moest met 1-2 zijn meerdere erkennen in de tegenstander, die door dit resultaat de periodetitel wist binnen te slepen.