Herontdek Spaarnwoude

Herontdek Spaarnwoude

Ontdek de diversiteit van Spaarnwoude Park op 7 april. Op die dag opent het park het recreatieseizoen met een open dag van 10.00 tot 17.00 uur. Deze dag staat in het teken van het herontdekken van alles wat deze groene oase te bieden heeft. Ondernemers, verenigingen, instellingen en het recreatieschap in Spaarnwoude Park bundelen hun krachten en organiseren gratis activiteiten.

Het is bijna lente en de ondernemers in Spaarnwoude Park staan te popelen om zich na de winter weer te laten zien. Voor dit evenement worden enkele activiteiten speciaal georganiseerd: deuren die normaal gesloten blijven, worden één dag geopend voor het publiek! Amanda Ros van Villa Westend nodigt iedereen uit om een leuke gratis activiteit in de natuur te boeken en de bedrijven (opnieuw) te ontdekken. De activiteiten variëren van veelzijdig en historisch tot sportief en culinair. Op 7 april kun je alle kanten van Spaarnwoude Park ontdekken.

Kijk op Spaarnwoudepark.nl/ontdek voor leuke gratis activiteiten. En schrijf je in!!