Thea’s radiocafé opent de deuren

Thea’s radiocafé opent de deuren

Op vrijdagmiddag tussen 14:00 en 15:00 uur gaat het nieuwe radioprogramma van start: Thea’s radiocafé. Het café staat in de teken van nieuwe mensen ontmoeten. Thea geeft danstips, tips voor vrijwilligerswerk en activiteiten zodat iedereen er weer bij hoort. Dus pak alvast een pen en papier, en voel je thuis in Thea’s radiocafé.

Even voorstellen…

Thea America is de nieuwste radiomaakster van RTV Seaport. Ze heeft 12 jaar in de Spil gestaan als vrijwilliger achter de bar en neemt deze ervaring nu mee naar RTV Seaport in haar eigen radio café. Op 29 maart 2022 is haar vriend overleden. Dit was onze eigen radiomaker Luc Gomes, tevens de mentor van onze huidige collega Jim. Thea heeft besloten om de draad weer op te pakken en haar eigen radioshow te beginnen.

Helaas heeft Thea een bewogen tijd achter de rug, ‘’Hierdoor heb ik best wel even in de put gezeten. Graag wil ik anderen helpen hier overheen te komen.’’ Onder de vleugels van Jim leert zij haar eigen radioprogramma te maken. Haar zoon Nigel zal uiteindelijk de techniek in handen nemen. Thea heeft haar hele leven veel plezier gehad met dansen. En wil dit nu doorgeven aan anderen.

Je kunt verzoeknummers inbellen via 0255 201743

Luister live mee naar Thea’s radiocafé tussen 14:00 en 15:00 via de ether: 107,8 FM.