Schoolvoetbal Velsen maakt zich op voor een jubileum

Schoolvoetbal Velsen maakt zich op voor een jubileum

Bron: Sportloket Velsen

Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi staat weer voor de deur. Op sportgebied één van de hoogtepunten op de Velsense schoolsportkalender. In 2024 viert het evenement haar 60ste editie en dit wordt groots gevierd. Dit toernooi voor het basisonderwijs in Velsen bestaat al sinds 1958 en is het grootste schoolvoetbaltoernooi van Nederland.

Het toernooi wordt dit jaar weer gespeeld op sportpark Schoonenberg. Zowel de jongens als de meisjes spelen de wedstrijden tot en met de halve finales op het complex van VV IJmuiden.    

De finales worden traditiegetrouw gespeeld op het veld van Telstar in het 711 Stadion op vrijdag 12 april. Dit jaar is er een zeer speciaal avondprogramma samengesteld op de finaledag.

SRO Velsen organiseert in samenwerking met meerdere partners en de schoolvoetbalcommissie een sponsoractie, een loterij en een feestelijke benefietwedstrijd

Tijdens deze bijzondere benefietwedstrijd zal een samengesteld lerarenteam van alle basisscholen uit Velsen de uitdaging aangaan met een team van de spraakmakende Creators FC. Met een miljoen volgers op de social mediakanalen; Instagram, YouTube en TikTok behoort de Creators FC tot één van de populairste kanalen van Nederland en België, met in het elftal de grootste YouTubers en influencers van deze tijd.

Samen willen wij de kinderen een onvergetelijk jubileum schoolvoetbaltoernooi aanbieden. Het belooft een waar spektakel te worden.

De opbrengst van de sponsoring komt ten gunste van kinderen uit gezinnen die niet voldoende financiële middelen hebben om te kunnen sporten.

Wilt u ook een financiële bijdrage leveren aan dit goede doel of een prijs beschikbaar stellen voor de loterij? Mail dan naar sportstimuleringvelsen@sro.nl