Internationale vrouwendag bij de Stek en de Dwarsligger

Internationale vrouwendag bij de Stek en de Dwarsligger

Op 8 maart 2024 is het Internationale Vrouwendag en dat gaat niet onopgemerkt voorbij in Velsen. Zo organiseert Welzijn Velsen verschillende activiteiten waarbij vrouwen op 1 gezet worden.

De Stek
In het Huis van de Wijk de Stek worden activiteiten georganiseerd met het inspirerende thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen’. Dit thema benadrukt de verscheidenheid én overeenkomsten tussen vrouwen uit Nederland en diverse culturen. Een viering van positieve diversiteit die voor iedereen iets te bieden heeft! Alle vrouwen nemen een gerecht mee uit hun cultuur en gaan ze gezamenlijk eten. Daarna is er gelegenheid om te dansen op muziek uit alle culturen en krijgen de dames een workshop buikdansen. Ook is er een creatieve hoek waar men zelf een armband kan maken.

Zin in een gezellige avond en vrouwen ontmoeten uit alle culturen? Wees dan welkom op 8 maart bij het Huis van de Wijk de Stek van 18.00 tot 23.00, Heirweg 2 in Velsen-Noord. Kosten zijn €2,50, incl. 1 drankje.

Dwarsligger
Ook bij de Dwarsligger vinden er activiteiten plaats. Daar wordt een high tea van hoogstaande kwaliteit wordt geserveerd met diverse soorten thee. En door “kletskaartjes” worden dames daar uitgedaagd om met elkaar in gesprek te gaan. Aanmelden voor deze middag is helaas niet meer mogelijk.