Helena Mulder te gast bij Jim Is Uit

Helena Mulder te gast bij Jim Is Uit

Aankomende woensdag is Helena Mulder te gast in het vaste radioprogramma Jim Is Uit. Helena is in 2008 geboren te Haarlem. Zij begon al vroeg met het maken van muziek en heeft verschillende instrumenten bespeeld. Sinds 2,5 jaar speelt ze gitaar. De klank en het repertoire hebben haar definitief voor dit instrument doen kiezen.

Vanuit de blokfluit is Helena op de Sweelinck academie overgestapt op de gitaar, waarmee ze sinds dit seizoen met veel plezier lessen volgt bij Izhar Elias. Ze speelt maandagmiddag enkele stukken live en zal vertellen over haar muzikale ontwikkeling.

Jim Is Uit is te beluisteren elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 16:00 en 18:00 uur via de Ether: 107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.