Luister terug: Matthé Schrijver te gast bij Jim Is Uit

Luister terug: Matthé Schrijver te gast bij Jim Is Uit
©Matthésias

IJmuidenaar Matthé Schrijver, beter bekend onder zijn artiestennaam Matthésias, was afgelopen maandag te gast bij Jim Is Uit. Waar hij ons heeft meegenomen door zijn muziek. Van nummers die hem geïnspireerd hebben tot muziek waar hij nu mee bezig is. Ondertussen konden luisteraars inbellen om vragen te stellen aan de lokale muziekproducent. Na een uur vragen beantwoorden, kwam zijn muziek aan bod. Hierbij leidde hij zijn eigen muziek in, vertelde hij kort hoe het tot stand is gekomen en hoe de cover is gemaakt. Al met al een interessant onderwerp waarbij zijn muzikale carrière centraal staat.

Luister hieronder de uitzending terug.

Interview Matthé
Matthésias Muziek

Jim Is Uit is te beluisteren elke maandag woensdag en vrijdag tussen 16:00 en 18:00 uur via de Ether: 107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.