Vandaag een jonge gast in Helden van Velsen

Vandaag een jonge gast in Helden van Velsen
©RTV Seaport

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen is vanavond van 17 tot 18 uur Steffan te Beest te gast in de studio van RTV Seaport. Steffan komt een half jaar als stagiair het team van RTV Seaport versterken. Hij is 18 jaar en volgt  als tweedejaars een opleiding aan het Media College in Amsterdam.  We zijn benieuwd waarom hij voor deze opleiding heeft gekozen en wat zijn ambities zijn in de mediawereld.

Rond half zes word gebeld met Marlie Durge dirigent van het Participatiekoor Velsen.  Een Participatiekoor is voor koorzangers die samen zingen met mensen met dementie. Het koor wil de traditie van de jaarlijkse Mattheus uitvoering hervatten.  Om 17.45 uur wordt nog gebeld met het Zee en Havenmuseum in IJmuiden over de verruiming van de openingstijden.

Het programma wordt vanmiddag gepresenteerd door Martijn Mewe en Netty Struijs.

Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether op107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.