Wijkworkshop (Valentijns) Gedichten met Mattijs Reinen

Wijkworkshop (Valentijns) Gedichten met Mattijs Reinen
© RTV Seaport / Lotje Eikelboom

Van de redactie

Mattijs Reinen, oud-Stadsdichter van Beverwijk (2023) en docent Nederlands, geeft dinsdag 13 februari van 13.00 tot 14.30 uur een workshop Valentijns gedichten schrijven in Sluis 751. Je leert niet alleen meer over de geschiedenis van Valentijnsdag, maar ook over hoe je poëzie kunt gebruiken én maken om liefde te uiten. Doe mee aan deze creatieve en gezellige wijkworkshop en ga naar huis met een zelfgemaakt Valentijns gedicht!

Informatie en aanmelden
De wijkworkshops in Sluis 751 zijn creatieve of informatieve workshops voor volwassenen. Ze vinden plaats op elke 2e en 4e dinsdag van de maand. Je kunt hier zelf een idee voor aandragen, maar alleen meedoen mag natuurlijk ook!

De wijkworkshop is van 13.00 tot 14.30 uur. Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Voor meer informatie of aanmelden kun je een berichtje sturen naar deruyter@welzijnvelsen.nl of loop even bij Sluis 751 naar binnen.

Over Sluis 751, ruimte voor ontmoeting
In het hart van IJmuiden vind je Sluis 751, een unieke gastvrije plek voor álle Velsenaren. Je kunt hier zomaar binnenwandelen, anderen ontmoeten, ontspannen of wat eten en drinken. Regelmatig zijn er activiteiten en workshops waar je aan mee kunt doen: recreatief of als stap naar herstel, re-integratie en ontwikkeling.

Ook met hulpvragen kun je in Sluis 751 terecht. De verschillende maatschappelijke organisaties onder ons dak geven je graag informatie, advies en ondersteuning.
Kijk op www.sluis751.nl voor alle activiteiten in Sluis 751. Kom eens langs, je bent van harte welkom! Je vindt Sluis 751 aan de Lange Nieuwstraat 751 in IJmuiden, vlakbij Plein 1945.