Valentijnsdag Special bij RTV Seaport

Valentijnsdag Special bij RTV Seaport

Richard van Dorp

Bij veel stellen staat de veertiende februari omcirkelt op de kalender. RTV Seaport staat op woensdag 14 februari 2024 weer helemaal in het teken van de liefde, want dan is het weer Valentijnsdag en onze radiopresentatoren zullen deze dag vol muziek en romantiek op de radio brengen.

De Valentijnsdag special begint vanaf 11 uur. Mark Metselaar zal van 11 tot 12 uur de Valentijnsdag Special openen met een speciale Candlelight uitzending met romantische muziek en door hem voorgelezen liefdesgedichten.

Van 12 tot 13 uur presenteert Richard van Dorp de mooiste liefdesliedjes uit bekende romantische films. Tussen 13 en 15 uur zullen Jan Klinkenberg en Wim Kaas een aangepaste versie van hun programma Klink en de Kaas presenteren met de heerlijkste Valentijns ClassX.

Daarna zal Richard van Dorp van 15 tot 16 uur voor de oudere luisteraars in een speciale Valentijn Flashback Party de mooiste love songs uit de jaren 60, 70 en 80 draaien. Want voor liefde en romantiek ben je nooit te oud.

Jim van der Eng zal tussen 16 en 18 uur een speciale Jim is Uit presenteren dat uiteraard in het teken van Valentijnsdag en verliefde scholieren staat.

Van 18 tot 20 uur worden de mooiste gedichten voorgelezen in het gedichtenprogramma Candlelight. De zoetgevooisde presentatoren Netty Struijs en Jim van der Eng nemen je mee op een romantische reis met gedichten en luistermuziek om bij weg te zwijmelen, jouw hart sneller te doen kloppen en misschien zelfs voor vlinders te zorgen.

Hofleverancier van suikerzoete liefdesliedjes Chris Schrijver zal vanaf 20 uur de luisteraars meenemen naar het land van de liefde: Italië. Hij zal de luisteraars verwennen met de allermooiste Italiaanse love songs.

Nederlandstalige liefdesliedjes zijn de laatste jaren razend populair geworden. Geniet van een uur lang lekker non-stop muziek van o.a. Nielson, Paul de Leeuw, Teske, Volumia en Maan.

Na romantiek komt erotiek. Voor deze gelegenheid maakte Richard van Dorp ook dit jaar weer een lijst met liedjes die hier perfect voor zijn. Want tussen 23 en 00 uur hoor je op RTV Seaport non-stop alle sfeermakers die erbij horen van Katy Perry tot Merol en van Mouse T tot Ӓngie.

Luister mee via de Ether op 107,8 FM of via rtvseaport.nl/live-radio