Knutselworkshop in Pieter Vermeulen Museum

Knutselworkshop in Pieter Vermeulen Museum
© Pieter Vermeulen Museum

Van de redactie

Kinderen die houden van knutselen kunnen op zondag 11 februari in het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis aan de slag met het thema dieren op de boerderij. Tussen 13.30 en 15.00 uur is er een speciale workshop papier maché dieren schilderen (paard of kikker). De workshop is specifiek bedoel voor kinderen vanaf 4 jaar. Begeleiding van een volwassene wordt gevraagd

Na het knutselen kunnen de deelnemers aan de workshop een bezoek brengen aan de nieuwe interactieve tentoonstelling, De Groene Toverboerderij. Een speurtocht maakt daar onderdeel van uit. Kinderen leren in de tentoonstelling over het leven op en rond de boerderij.

Het is niet nodig om te reserveren voor de workshop. De inloop voor de workshop is van 13.30 tot 14.00 uur. Betalen via pin bij de kassa. Er is plek voor 15 kinderen.

Openingstijden
De Groene Toverboerderij is tot en met zondag 1 september te bezoeken op woensdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. In de schoolvakanties (regio Noord) is de tentoonstelling geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de kassa van het museum (betaling via pin). Het Pieter Vermeulen Museum is gevestigd aan de Driehuizerkerkweg 34d, 1985 EL Driehuis.