Leon Annokkée te gast bij Helden van Velsen

Leon Annokkée te gast bij Helden van Velsen

Door de redactie

Telstar Directeur Leon Annokkée is donderdagmiddag 8 februari studiogast bij het live programma Helden van Velsen. Leon is sinds 1 juli j.l. de nieuwe algemeen directeur en in die zin de vervanger van Pieter de Waard.

Hij zal tijdens zijn bezoek aan de studio ingaan op de ontwikkelingen zoals hij die sinds ruim een half jaar bij Telstar heeft geïnventariseerd en daar verder op in gaat spelen. Ook zal hij stil staan bij zijn ervaring in het voetbal, Leon was 7 jaar lang voorzitter van tweede divisionist FC Lisse. Wat is het verschil tussen de eerste en tweede divisie. Wat kan er anders bij Telstar, hoe gaat hij de club naar een evenwichtige positie brengen in de groep van 25 beste BVO’s van Nederland. Wat heeft er prioriteit, hoe kijkt hij aan tegen de voetbalresultaten en waar mogen we hem op aanspreken dan wel op afrekenen.

Normaal is er om 17.30 uur een bel-gast in het programma, maar dit keer willen we Telstarfans de gelegenheid geven in te bellen naar de studio en vragen te stellen aan Leon. Dit zal dan gebeuren tussen 17.30 uur en 17.45 uur. Bel naar de studio op telefoonnummer: 0255-201743

Luister mee tussen 17.00 en 18.00 uur via de Ether op 107,8 FM of kijk mee via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.