Soli’s Oud Goud zondagmiddag op TV bij RTV

Soli’s Oud Goud zondagmiddag op TV bij RTV

Van de redactie

Aanstaande zondag kunt u weer genieten van een nieuw optreden tijdens het cultuur uurtje van RTV Seaport. Op zondag 4 februari wordt er om 14.00 uur een optreden vertoond van Soli’s Oud Goud! Dit optreden is opgenomen tijdens het VG Festival Orkesten.

Kijk zondagmiddag vanaf 14.00 uur mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

Over Soli’s Oud Goud
Liefde voor de muziek en plezier in het samen musiceren is wat de leden van Soli’s Oud Goud bij elkaar brengt. De gemiddelde leeftijd van de ruim 35 leden ligt rond de 70 jaar. Daar is echter weinig van te merken bij de keuze van het repertoire: zowel klassieke als populaire werken worden met veel plezier en inzet ten gehore gebracht.

De leden van het orkest komen uit de wijde omtrek van Driehuis, zo zijn er onder andere leden uit Castricum, Hillegom en Zwanenburg. Het orkest staat onder de bezielende leiding van dirigent Wim Kleijn.