Ruim 40 jaar ‘t Mosterdzaadje in Santpoort

Ruim 40 jaar ‘t Mosterdzaadje in Santpoort
't Mosterdzaadje

Van de redactie

Ruim 40 jaar geleden begon concertzaal ‘t Mosterdzaadje in het oude kerkje al met een visie. Daar heeft Paula Blom samen met haar man Pim al die jaren aan gewerkt. Paula kijkt tevreden terug op een mooie tijd en “echt een heel geslaagd project”.

Het is de unieke charme en intieme setting van ‘t Mosterdzaadje wat mensen zo aantrekt. Paula doet, samen met een team van gepassioneerde vrijwilligers, daarnaast haar best om de concertzaal zo laagdrempelig mogelijk te houden. Iedereen is welkom en na een concert is er achteraf een collectie.

De intieme huiskamersetting is uniek in zijn soort. Artiesten van over de hele wereld weten de weg te vinden naar ‘t Mosterdzaadje in Santpoort-Noord. De planning voor 2024 was zo al snel gevuld, en er is zelfs al een goed gevulde wachtlijst.

De huiskamerconcertzaal vierde in mei 2023 haar 40ste verjaardag. In deze video krijgen we een kijkje achter de schermen van eigenaresse en initiatiefneemster Paula Blom. Ze vertelt over de geschiedenis van 40 jaar Mosterdzaadje en de visie waar ze jarenlang aan heeft gewerkt. Hoewel ze zelf nog veel plezier in het organiseren heeft, kijkt ze ook vooruit en vertelt ze over hoe zij de toekomst ziet in handen van fluitiste en ondersteunende kracht Dasha Beltiukova.