Digitale bijeenkomst 7 februari AZC Santpoort-Zuid

Digitale bijeenkomst 7 februari AZC Santpoort-Zuid
© RTV Seaport / Sjoerd Dekker

Van de redactie

Op woensdag 7 februari a.s. organiseert de gemeente een digitale bijeenkomst over het onderzoek naar een mogelijke locatie voor asielopvang in Santpoort-Zuid. Deze bijeenkomst is online en duurt van 19:30 tot 21:00 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Geïnteresseerden kunnen deze bijeenkomst online bijwonen. De bijeenkomst begint met een korte, inleidende presentatie. Aan het woord komen Wethouder vluchtelingen & statushouders Sander Smeets en medewerkers van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) en de gemeente. Tijdens en na deze presentatie kunt u online vragen stellen via de chat-functie die dan beschikbaar is. Deze vragen worden zoveel mogelijk tijdens de bijeenkomst beantwoord, en anders na afloop ervan.  

Link vanaf 30 januari beschikbaar
De link voor deze digitale bijeenkomst staat vanaf dinsdag 30 januari op de startpagina van www.samenspelvelsen.nl, en komt ook in de nieuwsbrief van de gemeente Velsen hierover (nummer 7). Wie de nieuwsbrieven over het AZC zelf wil ontvangen, kan dat ook aangeven bij www.samenspelvelsen.nl.