Zonovergoten 33ste editie Beeckestijn Cross

Zonovergoten 33ste editie Beeckestijn Cross

Van de redactie

Honderden fanatieke lopers liepen op zondagmiddag 28 januari mee met de Beeckestijn Cross, georganiseerd door Atletiekvereniging Suomi. De volle zon en het mooie decor maakten het een prachtige loop.

Het decor van de wedstrijd was het prachtige landgoed Beeckestijn, beheerd door Natuurmonumenten. Dit unieke parcours biedt volop uitdaging vanwege smalle rulle paadjes en gemene klimmetjes. Voor dames was er een wedstrijdafstand van 6,4 kilometer en voor heren de 9,6 kilometer. Speciaal voor de jeugd, en G-atleten was er ook een 1,2 km run. Tot slot was er een 3,2 kilometer cross door het bos voor de oudere jeugd.

Loper C. Timmer eindigde als snelste over de finish. De loper uit Rijssenhout deed voor de eerste keer mee aan dit parcours, en hij was erg enthousiast over de unieke omgeving. “Prachtige parcours, prachtige cross, heerlijk zonnetje er bij,” reageert hij na de finish. De overige uitslagen worden binnenkort gedeeld op de website van AV Suomi: avsuomi.nl

Bekijk de beelden hier