Samen zingen bij Soli’s Muziek op Schoot

Samen zingen bij Soli’s Muziek op Schoot

Van de redactie

Op zoek naar een leuke en muzikale activiteit voor jou en je kindje? Zoek niet verder! Muziekvereniging Soli in Santpoort Noord organiseert weer een nieuwe reeks ‘Muziek op Schoot’ lessen waar ouders, grootouders en hun kleintjes samen kunnen genieten van muziek, zang en dans.

Deze gezellige sessies, gericht op kinderen van 1 tot 4 jaar, vinden plaats in het Soli Muziekcentrum aan het Kerkpad 83. In een ontspannen sfeer leer je bekende en minder bekende liedjes. Het zingen wordt niet alleen begeleid door muziek, maar ook met leuke bewegingen, instrumenten en allerlei attributen. Hierbij staat plezier voorop, terwijl er op de achtergrond ook gewerkt wordt aan de taalontwikkeling, gehoorstimulatie en motoriek van de kleintjes. Na de les staat er altijd een kop koffie en limonade klaar, zodat ook de volwassenen even kunnen bijpraten. Ook een goede gelegenheid om andere ouders uit Velsen te ontmoeten.

Praktische informatie:

  • Voor wie: Kinderen van 1 tot 4 jaar met een begeleider (opa/oma/ouder/tante, etc).
  • Cursuslengte: 8 lessen
  • Waar: Soli Muziekcentrum, Kerkpad 83, Santpoort Noord
  • Wanneer: Vrijdag 6, 16 februari, 1, 8, 15, 22 maart,5,12 april van 10.30-11.30
         Of: Dinsdag 27 februari, 5, 12, 19, 26 maart, 5, 12 april van 10.45-11.45

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen via muziekopschoot@soli.nl.