Hospice De Heideberg viert 35 jarig bestaan

Hospice De Heideberg viert 35 jarig bestaan
Jan Bakker, voorzitter Hospice De Heideberg, overhandigt burgemeester Frank Dales het eerste exemplaar van jubileummagazine ’35 jaar betrokken’. © Hospice de Heideberg

Van de redactie

Tijdens een drukbezochte receptie bij Telstar werd donderdag 25 januari het 35-jarig bestaan van Hospice De Heideberg gevierd. Van de Zeeweg in IJmuiden, via de Wulverderlaan 51, is de hospice sinds 2011 gevestigd aan de Wulverderlaan 1 in Santpoort-Noord. Ter gelegenheid van deze verjaardag heeft De Heideberg een jubileummagazine uitgebracht: ’35 jaar betrokken’.

Burgemeester Frank Dales kreeg donderdagmiddag het eerste exemplaar uitgereikt uit de handen van voorzitter Jan Bakker.

“Hospice De Heideberg is echt een van de mooie parels van Velsen. Ik heb veel bewondering voor het werk dat door deze organisatie, die vrijwel helemaal draait op vrijwilligers, wordt gedaan”, aldus de burgervader van Velsen.

Een gevarieerde groep van onder andere vrijwilligers, donateurs, betrokkenen en collega’s vanuit andere hospices kwamen op de receptie af. Ter gelegenheid van het feestelijke moment konden zij genieten van een hapje, drankje en gezellige live muziek.