Gratis Informatiebijeenkomst Erfrecht in Bibliotheek IJmuiden

Gratis Informatiebijeenkomst Erfrecht in Bibliotheek IJmuiden
© Aangeleverd

Van de redactie

Wanneer er een naaste komt te overlijden, komt er een hoop op je af. Bij veel zaken heb je eigenlijk nooit stilgestaan. Hoe werkt dat eigenlijk als iemand er niet meer is en wat kun je zelf al van te voren regelen? Kandidaat notaris Monique Hogenes van notariskantoor Janssens komt naar de Bibliotheek in IJmuiden voor een bijeenkomst over erfrecht en geeft antwoord op de meest gestelde juridische vragen bij overlijden en erven.

De bijeenkomst, gepland op donderdag 25 januari om 16:15, richt zich op de juridische aspecten die spelen bij overlijden en erven. Monique heeft meer dan 25 jaar ervaring in familierecht en zal in begrijpelijke taal uitleg geven over het belang van een testament en de verschillende vormen daarvan. Daarnaast biedt ze praktische informatie, zodat je als nabestaande weet waarop je moet letten en wat je nu al kunt regelen.

De sessie is gratis toegankelijk. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om deel te nemen. Het is een waardevolle gelegenheid om je vragen te stellen en meer te leren over dit belangrijke onderwerp. Kom langs, leer, en neem de regie over belangrijke juridische zaken in eigen handen.

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de website van de Bibliotheek: Bibliotheekvelsen.nl.