Twirlteam en slagwerkgroep Soli zondagmiddag op TV bij RTV Seaport

Twirlteam en slagwerkgroep Soli zondagmiddag op TV bij RTV Seaport

Sabrina Koster

Aanstaande zondag kunt u weer genieten van een uniek optreden tijdens het cultuur uurtje van RTV Seaport. Deze week is het de beurt aan de Twirlteam en Slagwerkgroep van Soli. Kijk mee op zondag 21 januari vanaf 14.00 uur. Dit optreden is opgenomen tijdens het VG Festival Orkesten.

Kijk vanaf 14.00 uur mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

Over Twirlteam Soli
Dancetwirl is een showsport waarbij gymnastiek- en dansoefeningen op ritmische muziek worden gecombineerd met bewegingen van een baton (stok). Met de baton doe je verschillende twirls (draaien) of andere tricks. Dat maakt het dansen soms best lastig, maar het geeft ook een extra uitdaging om zo met het team een show te maken. TwirlTeam Soli staat onder leiding van instructrices Wendy van Gijlswijk en Saskia Haan.

Over Slagwerkgroep Soli
Voor lekker klinkende ritmes moet je bij de Slagwerkgroep van Soli zijn. Naast het spelen van marsen en traditionele slagwerknummers wordt graag een uitstapje gemaakt naar Latin en Pop. Er wordt vaak gebruik gemaakt van andere materialen of instrumenten dan de gewone trommels om op te slaan.

De slagwerkgroep wil heel graag het ledenaantal uitbreiden. Iedereen, jong en minder jong, ervaren of onervaren is van harte welkom om één of meer keren mee te komen oefenen. De dirigent en de leden nemen je graag mee naar de wereld van het slagwerk. De slagwerkgroep staat onder leiding van de Mexicaanse dirigente Wendy Sierra Palomeque.