Sportweekend 12 tot 14 januari

Sportweekend 12 tot 14 januari
Pixabay

Arie Slagboom

Na de winterstop beginnen de diverse competities weer aan te vangen. Hier de uitslagen op een rijtje.

De volleybaldames van Smashing Velsen moesten vrijdag 12 januari op bezoek bij de nummer twee uit de poule, Spaarnestad 7, dit resulteerde helaas in een 4-0 nederlaag voor de dames uit Velsen.

Zowel de dames als de heren van waterpolovereniging VZV moesten zaterdag 13 januari in het eigen thuisbad aantreden tegen Mokum. De dames wisten hun wedstrijd met 11-4 te winnen en de heren van VZV wisten deze zege een vervolg te geven door de Amsterdamse tegenstander met een 16-5 nederlaag huiswaarts te sturen. Beide teams blijven door deze resultaten meedraaien aan de kop van de ranglijst.

Ook voor korfbalvereniging DKV zit de winterstop er weer op. Men moest op bezoek bij streekgenoot Stormvogels uit Uitgeest. De wedstrijd werd afgesloten met een nipte 6-5 nederlaag.

De handbaldames van HCV’90 wisten zaterdag 13 januari in het spoor van lijstaanvoerder Dynamo te blijven. Nummer vier van de ranglijst, Tornado 2, werd op een 25-13 nederlaag getrakteerd, waardoor men op een mooie tweede plaats blijft staan met 14 punten uit 9 wedstrijden.

De heren basketballers van Akrides moesten zaterdag in Amsterdam aantreden tegen Harlemlakers. In een spannende wedstrijd werd met de cijfers 60-57 een nipte nederlaag geleden.

Bij het voetbal op zaterdag 13 januari slechts een wedstrijd in verband met het inhaalprogramma. Terrasvogels uit Santpoort moest in de vijfde klasse aantreden tegen Spaarnwoude. De mannen uit Santpoort wisten deze wedstrijd met 3-2 winnend af te sluiten.

Rugbyclub The Smugglers uit Velserbroek moest zondag 14 januari in de vierde klasse aantreden tegen de nummer twee van de ranglijst, ‘t Gooi Fier. Helaas ging deze wedstrijd met 41-22 verloren. Door dit resultaat blijven de rugbyers uit Velserbroek op de zesde plaats staan in hun poule.