Pathfinder spelsessies op 20 januari & 3 februari in Sluis 751

Pathfinder spelsessies op 20 januari & 3 februari in Sluis 751

Bron: GA Velsen

Bereid je voor op een reis vol magie, mysterie en heldendaden want op zaterdag 20 januari en 3 februari organiseren we in Sluis 751 van 11 tot 16 uur pathfinder sessies voor beginnende avonturiers!

Pathfinder is een leuk rollenspel dat erg lijkt op Dungeons & Dragons, het beroemde avonturen spel dat bekend is geworden van de Netflix hitserie “Stranger Things”.

Je wordt uitgedaagd om heldendaden te verrichten en samen met een team van spelers een queeste tot een goed einde te brengen. Dit gebeurt allemaal onder bezielende leiding van een professionele spelmeester die u het spel gaat uitleggen.

Speel bijvoorbeeld als dief, avonturier, of tovenaar en ga op ontdekkingstocht voor de Pathfinder Society, verken nieuwe werelden en los intrigerende mysteries op. De personages zijn al gemaakt voor deze eerste sessies, dus is het makkelijk inspringen. Bij verdere sessies maken we de personages helemaal van begins af aan, en zul je alles opties die pathfinder bied kunnen gebruiken terwijl je steeds grotere gevaren overwint!

Na deze twee sessies gaan we samen met alle deelnemers kijken en wellicht komen we dan tot een leuke groep spelers die maandelijks het spel willen voortzetten. Deelname kost 5 euro voor beide sessies en is inclusief lunch.

Ben je klaar voor het avontuur? Schrijf je nu in en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van Pathfinder! Mail naar besseling@welzijnvelsen.nl

Wat je moet weten:
Wanneer: 20 januari en 3 februari
Waar: Sluis 751, Lange Nieuwstraat 751, IJmuiden
Tijd: 11:00 tot 16:00 uur (inclusief lunchpauze)
Kosten: €5 voor beide lessen, inclusief lunch
Inschrijven: Vooraf inschrijven is verplicht en kan via besseling@welzijnvelsen.nl