Pieter Vermeulen Museum tijdelijk gesloten

Pieter Vermeulen Museum tijdelijk gesloten

Van de redactie

In verband met het wisselen van tentoonstelling is het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis deze maand tijdelijk gesloten. Staf en vrijwilligers steken deze week de handen uit de mouwen om de tentoonstelling ‘Bos vol Geheimen’ af te breken en de nieuwe tentoonstelling op te bouwen. Op zondag 28 januari opent het museum met de nieuwe tentoonstelling ’De Groene Toverboerderij‘.

Het museum opent op zondagmiddag 28 januari om 13.00 uur de deuren voor ’De Groene Toverboerderij’. Deze tentoonstelling is gericht op kinderen t/m 8 jaar en gaat over dieren op de boerderij. Deze tentoonstelling is ook zeer geschikt voor klassen uit de onderbouw van de basisschool. Voor schoolbezoeken is het museum vanaf 30 januari a.s. geopend op dinsdag, woensdag en donderdag. De schoolbezoeken starten om 9.00 uur, 10.30 uur en 12.00 uur. Reserveren van schoolbezoeken kan via nmewijzer.nl