Mindful in Sluis 751 cursus start 17 januari

Mindful in Sluis 751 cursus start 17 januari
© RTV Seaport / Lotje Eikelboom

Bron: GA Velsen

Van woensdag 17 januari tot en met 27 maart zal er in Sluis 751 een nieuwe cursus mindfulness starten. Deze cursus duurt een uur van 9.30 tot 10.30 uur. Daarna is er ruimte om samen een kopje koffie of thee te drinken. Kosten zijn 40 euro voor alle lessen. De eerste les is gratis en voor iedereen toegankelijk zonder inschrijving om te proeven of mindfulness iets voor jou is.

Mindfulness brengt je in dit moment met aandacht voor jezelf. Het is een positieve ontdekkingstocht naar bewust leven. Het is zelfs wetenschappelijk aangetoond dat je hersenwerking erdoor verbetert.

Je onderzoekt tijdens de Mindfulness cursus je gevoel, je gedachten en je lichaam. Door de aandacht naar jezelf te brengen via ademhaling en oefeningen ervaar je meer ontspanning in je dagelijks leven.

Mindfulness is een vriendelijke manier om jezelf te ontwikkelen. De cursus wordt gegeven door ervaren docent Lianne Beijer. Zij past al jarenlang Mindfulness toe en geeft les aan groepen, waarbij ze bij elke groep telkens weer iets nieuws ontdekt.

De prijs voor deelname voor alle 9 lessen is 40 euro. De eerste les is gratis en toegankelijk voor iedereen. Wilt u meer informatie? Mail met Lianne:

Je kunt je tijdens deze instap les inschrijven of direct welzijnvelsen.nl of door te mailen naar besseling@welzijnvelsen.nl