Dineren en korte festivalfilms kijken bij Duin en Kruidberg

Dineren en korte festivalfilms kijken bij Duin en Kruidberg
© Duin & Kruidberg

Van de redactie

Vanaf volgende week zondag staat er een bijzonder programma op de planning bij Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Het restaurant doet mee aan het Holland Short Film Festival. Tussen de gangen door kunnen bezoekers genieten van bijzondere films van twee tot 30 minuten. Het Holland Film Festival duurt van 12 tot 21 januari 2024.

Het Holland Film Festival wordt gevierd in zeventien restaurants verspreid over Noord-Holland. Gasten krijgen een speciaal filmmenu voorgeschoteld met boeiende gerechten en kijken naar korte films vanuit de hele wereld, van professionele en amateurfilmers. De keuze van de films is een verrassing, er zit in elk geval één winnaar van vorig jaar bij. Op het programma staan comedy en feelgood films, maar ook unieke films die je alleen op festivals ziet. De films zijn maximaal dertig minuten, maar er zijn ook hele korte films van twee minuten bij.

Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord is één van de zeventien deelnemende restaurants. Ook doen onder andere het IJkgebouw en Hotel The Fallon in Alkmaar, Lab44 in Zaandam, Merlet in Schoorl en de Eendracht in Hilversum mee. Het driegangenmenu bij Duin & Kruidberg doet watertanden met een ceviche van makreel, eendenborst met pompoen en een nagerecht met champagne.

Meer informatie
Het filmdiner start om 18.00 uur en eindigt rond 21.30 uur. Kaartjes voor de avond kosten tussen €49,- en €69,- voor de films en afhankelijk van het restaurant.  Meer informatie en het bestellen van kaartjes kan via hollandfilmfestival.nl