Nieuw optreden New Harbour Winds zondagmiddag te zien vanuit huiskamer

Nieuw optreden New Harbour Winds zondagmiddag te zien vanuit huiskamer

Sabrina Koster

Een nieuw jaar, met nieuwe muzikale verrassingen! Deze zondag kunt u weer genieten van een nieuw optreden te zien tijdens het Cultuur uurtje van RTV Seaport. Op zondag 7 januari wordt er om 14.00 uur een optreden vertoond van New Harbour Winds! Dit optreden is opgenomen tijdens het VG Festival Orkesten.

Kijk zondagmiddag vanaf 14.00 uur mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

Over New Harbour Winds
New Harbour Winds is de nieuwste afdeling van de IJmuider Harmonie. Met hun gevarieerde repertoire,
waaronder nummers van Elvis en Golden Earring, hopen zij iedereen te kunnen vermaken. De bezetting bestaat onder andere trompetten, alt-, tenor- en baritonsaxen, dwarsfluit, baritons, bassen, trombones en slagwerk.

New Harbour Winds staat onder leiding van Harmen Cnossen en treedt geregeld op bij festivals, winkelcentra en andere gelegenheden, zowel binnen als buiten de gemeente Velsen. New Harbour Winds is altijd op zoek naar musici die flexibel, creatief en veelzijdig zijn. Voel je je aangesproken? Kijk op de website: www.ijmuiderharmonie.nl