Zo’n 700 deelnemers Nieuwjaarsduik starten het jaar met frisse duik

Zo’n 700 deelnemers Nieuwjaarsduik starten het jaar met frisse duik
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Van de redactie

Op het strand van IJmuiden vond er op maandag 1 januari 2024 traditiegetrouw weer een nieuwjaarsduik plaats. Zo’n 700 deelnemers namen hun frisse duik onder toezicht van de IJmuider Reddingsbrigade. Deze nieuwjaarsduik werd alweer voor de 38e editie mogelijk gemaakt door vrijwilligers en sponsoren. Stichting Strandspektakel IJmuiden, Paviljoen Noordzee en de IJmuider Reddingsbrigade kunnen terugkijken op een geslaagd evenement.

Bij inschrijving kregen deelnemers de bekende Unox-muts en een herinneringsvaantje. Ook werd er warme chocomel, glühwein en erwtensoep uitgedeeld.

Foto’s door Dennis Gouda

Foto’s door Ton van Steijn