Kerstbomeninzameling dit jaar op 10 januari

Kerstbomeninzameling dit jaar op 10 januari

Van de redactie

Na het grote succes van voorgaande jaren, komt er dit jaar weer een kerstbomeninzameling met een winactie voor kinderen in Velsen. Verzamelde kerstbomen kunnen op woensdag 10 januari 2024 ingeleverd worden op acht plekken in Velsen.

Per ingeleverde kerstboom ontvangen kinderen 50 cent. Daarnaast ontvangen ze ook een lot waarmee prijzen te winnen zijn. Er worden 50 prijzen van 10 euro uitgedeeld en twee hoofdprijzen van 500 euro.  De prijzen kunnen ingezet worden voor een uitje voor de klas, of aan een goed doel. 

De winactie is specifiek voor kinderen onder de 16 jaar uit Velsen. Deelnemers vanaf 16 jaar kunnen ook hun boom inleveren op de daarvoor bestemde inleverlocaties, maar ontvangen geen lootje en geen 50 eurocent. De uitslag van de trekking staat vrijdag 12 januari 2024 vanaf 16.00 uur op de website. 

Inzamellocaties
De kerstbomen kunnen op 10 januari 2024 van 13.00 uur tot 16.00 uur ingeleverd worden op de volgende locaties:

  • Parkeerplaats Planetenweg nabij sporthal Zeewijk, IJmuiden
  • Plein 1945, IJmuiden
  • Parkeerplaats Sportlaan, Santpoort-Zuid
  • Burgemeester Weertsplantsoen, Santpoort-Noord
  • Parkeerplaats Station Driehuis, Driehuis
  • Stratingplantsoen ter hoogte van de Bornstraat, Velsen-Noord
  • Parkeerplaats Winkelcentrum, Velserbroek
  • Velserburch, Velsen-Zuid