Top 2000 concert terug te zien bij RTV Seaport

Top 2000 concert terug te zien bij RTV Seaport

Van de redactie

Deze zondag is alweer het laatste optreden van het jaar te zien tijdens het Cultuur uurtje van RTV Seaport. Op 31 december, oudejaarsdag, kunt u genieten van een uniek optreden van een projectkoor, uitgevoerd bij de Engelmunduskerk in Velsen-Zuid. Tijdens dit optreden zingt een 55-koppig koor liedjes uit de Top 2000. Het optreden is nog één keer terug te zien op de televisiezender van RTV Seaport.

Kijk zondagmiddag vanaf 14.00 uur mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

Over het Top 2000 concert
In de zomer van 2023 vond er een uniek optreden plaats in de kerktuin van de Engelmunduskerk. Een projectkoor van 55 zangers zongen verschillende nummers uit de alom bekende Top 2000 van Radio 2. Het koor is samengesteld met zangers uit verschillende groepen; Passiongroep, verschillende kerken, Engelmundus, Ichthus en Santpoort/Velserbroek, en aangevuld met het koor Songs for you. Dit alles  onder leiding van Aldert Fuldner. Tussen de liedjes door werden er korte teksten verteld in het thema van de avond; “In het licht van geloof, hoop en liefde”.