Laatste uitzending Helden van Velsen in 2023 zonder Held

Laatste uitzending Helden van Velsen in 2023 zonder Held

Tijdens de laatste uitzending van dit jaar van Helden van Velsen zal er vanavond geen held fysiek aanwezig zijn. De presentatoren Steef Hammerstein en Netty Struijs gaan via de telefoon met drie personen in gesprek.

Als eerste wordt gebeld met Jan Willem van Kempen, coördinator Peilbeheer van het Hoogheemraadschap van Rijnland. Aan hem wordt gevraagd naar de waterstanden in Noord-Holland en of we ons zorgen moeten maken.

Rond half 6 wordt gebeld met de initiatiefnemer van de sponsorwedstrijdloop aanstaande zaterdag op het IJmuiderstrand. De opbrengst hiervan gaat naar de heropbouw van het afgebrande IJmuidense strandpaviljoen Beach Inn.

Aan het eind van het uur wordt gebeld met de IJmuidense ondernemer Ron Stals die vanuit zijn zaak aan de Lange Nieuwstraat sinds vanmorgen vuurwerk verkoopt.

De interviews worden afgewisseld met muziek en verzoeknummers van de geïnterviewden.

Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.