Kerstconcert Naaldkerk op RTV Seaport TV

Kerstconcert Naaldkerk op RTV Seaport TV

Van de redactie

Gezellige lichtjes, warme sferen en lekker eten. Het hoort allemaal bij kerst. Maar ook kerstmuziek kan daarbij niet ontbreken! Tijdens de kerstdagen zie je het kerststolconcert van de Naaldkerk op de televisie bij RTV Seaport. Het concert werd op zondag 17 december voorgedragen, tijdens kerst kun je de beelden terugzien vanuit de woonkamer.

Kijk mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

Een compilatie van het concert wordt uitgezonden tijdens de kerstdagen. Kom in de kerstsferen met klassieke kerkelijke liederen, maar ook andere toepasselijke liederen zoals Imagine van John Lennon. De beelden worden op kerstavond, eerste kerstdag en tweede kerstavond in de avond uitgezonden om 18 uur, 19 uur, 20 uur en 21 uur. Op maandag 25 december, eerste kerstdag, is er ook een uitzending in de middag om 14 uur. Het concert start telkens om een paar minuten over het hele uur