Deze zondag IJHmusements Orkest bij RTV Seaport

Deze zondag IJHmusements Orkest bij RTV Seaport

Van de redactie

Deze zondag is er weer een nieuw optreden te zien tijdens het Cultuur uurtje van RTV Seaport. Op 17 december kunt u genieten van een optreden van het IJHmusements Orkest vanuit uw eigen woonkamer! Kijk mee vanaf 14.00 uur naar een optreden dat is opgenomen tijdens het VG Festival Orkesten.

Kijk zondagmiddag vanaf 14.00 uur mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

Over IJHmusements Orkest
Het IJHmusements Orkest is de grootste afdeling van de IJmuider Harmonie. De leeftijdsopbouw is heel divers, maar wat de leden allemaal gemeen hebben is de liefde voor het samen musiceren en de wil tot verbeteren en groeien.

Het amusementsorkest heeft een leuk, aansprekend repertoire: bekende tunes en thema’s uit films of televisieseries, musicals, evergreens en hits. De bezetting bestaat o.a. uit: fluiten, klarinetten, saxofoons, trompetten, trombones, hoorns, baritons, bassen, drumstel, pauken en diverse percussie-instrumenten.

Wil je meedoen? Dat kan natuurlijk geheel vrijblijvend. Kijk voor meer informatie op de pagina Lid Worden op de website: ijmuiderharmonie.nl.

Het orkest staat onder leiding van Louis de Blieck.